klädsel

Kvällens klädsel



Klänning JC
Rosa örhängen JC
Silvriga strumpbyxor(syns inte på bilden) Gina
Silvrig kofta H&M





Sminkningen består av : svart ögonskugga/glittrig,mascara(stavning) och läpppglans!




(Bild från förra året)

Karin önskar er alla ett rikigt GOTT NYTT ÅR! :D
Vi hörs nästa år ;) Puss (L)

Förberedelser

Nu är vi på den sista dagen på detta året!
Och halva har jag sovit bort,vaknade vid halv tolv och gick ner och åt frukost.
Jag måste verkligen vända på dygnet snart,för detta kommer inte funka när skolan börjar igen. Då kan man inte lägga sig mellan 12-2 och stiga upp vid tolv varje dag.
aja...

Sitter här och väntar på att min bror ska bli klar i badrummet så jag kan duscha snart. Var länge sedan jag skämmde bort min kropp ordentligt så det får bli en lång och mysig dusch idag!
Kläderna är fixade för ikväll... det blir den svarta klänningen jag hade på julavslutningen,silvriga strumpvyxor,silvrig kofta och sen massa snygga smycken!
Dock har jag ingen aning hur jag ska ha mitt hår :O panik!
När man fixat något hittar man något nytt att oroa sig över,så är väl livet antar jag.

Nu är min bror klar,ÄNTLIGEN!
Hörs när jag är klar!
Puss (L)

2009

Hejsan!

Näst sista dagen på detta året närmar sig sitt slut. Mycket har hänt detta året,både positiva och negativa saker. Jag tänker att jag skulle nämna några av dom:



* Träffade Filiph och fick min första riktiga pojkvän
* Fick beskedet att min bästa kompis dött
* Konfirmerat mig och fått nya värdefulla vänner
* Blivit väldigt involverad i kyrkan och älskar det
* Börjat nian
* Träffat ida,min gullunge från Göteborg
* Fått uppleva min bästa mf-vecka tack vare dom underbara människorna som jag stolt kan kalla mina vänner.
* Gift mig med Love
* Blivit starkare i mig själv,lärt mig att älska mig själv
* Träffat två underbara killar vid namn Jonathan och Christoffer
* Jag har träffat Tarra,som har bivit som den storasystern jag aldrig fick. En underbara tjej som ser mig som den jag är,och behandlar mig som en jämnåring.
* Börjat på afrikansk dans och träffat Julia,en tjej jag älskar och som är fantastiskt!

Och mycket till!
Har varit ett betydande år för mig,både som person och som vän. Jag har fått bevis på vilka som är mina äkta vänner och vilka som bara har varit skräp. jag har lärt mig att jag duger bästa som jag är,och slutat att göra alla till lags. Blivit säkrare i den jag är och vad jag vill. Jag har helt enkelt lärt mig att älska mig själv precis som den jag är,och att ingen kan ändra mig.

Sista terminen i nian närmar sig snabbt och till sommaren börjar mitt livs äventyr,eller för andra,gymnasiet.
En nya skola,med nya regler och nya klasskamrater. Men främst,en ny start för mig. En chans att bevis vem jag verkligen är,istället för att alla har känt varandra mellan 10-4 år.
Man får en chans att ändra den där stämplen man fick på sig första dagen i mellanstadiet,och motbevisa den.


Idag har jag åter varit på stan för ett sista försök till att hitta något snyggt på rean!
Och visst har jag hittat,och mycket!
Med min stil som är så väldigt varierande är det lätt att hitta kläder som jag gillar,och jag kom hem med minst 5 påsar. Dock ser man direkt vilka affärer jag gillar. För det mesta är det Gina,H&M och JC.
Men jag har också hittat en super snygg klänning på MQ som jag ska försöka fixa också. Sen är min gaderobe räddad. Men visst finns det mer jag skulle vilja ha,men kan inte lägga alla mina pengar på kläder,det tillåter jag inte mig själv att göra.
Som jag sa i det förra,lite kommer försvinna på filmerna jag ska se på bio. Det är något speciellt att gå på bio tycker jag,mysigt liksom. Och även om det finns människor som alltid stör på ett eller annat sätt,är det en upplevelse man delar med andra man inte känner,eller känner om man går med kompis/kompisar.
Och jag älskar det! Så mycket bio ska det bli 2010. :D
Jag vet redan några jag vill se:

* Valentine´s day
* Avatar-fixat och blir med familjen
* Alvin och gänget 2
* Old dogs
* Alice i underlandet
* Har du hört ryktet om morgans?


Säg bara till om det är någon ni vill se med mig! :D
och har ni ännu inte sätt 2012 , så gör det! jag älskade den och satt helt fängslad under hela filmen. Och ville bara ha mer när den slutade. Så den får 5 stjärnor av mig :D haha

 
En hel del ansikten man känner igen i filmen "Valentine´s day"
Jag längtar så tills denna kommer ut!!

Nu ska jag underhålla mig med att kolla trailers! Får se om jag hittar något bra!
Puss (L)


29/12-09

Hejsan mina vänner

Dålig uppdatering jag vet!

Julen har bara flygit förbi,eller hela livet egentligen. Det går så jäkla snabbt. Satt och snacka med mamma innan idag,och hon tyckte inte det var så länge sedan jag var en liten skit som sprang omkring i blöja och små gulliga klänningar.
Och nu är jag en 15 årig tjej,snart kvinna. Som går min egen väg och tar alla med storm.  
Ibland kan jag undra hur andra ser mig,hur dom tror jag är. Liksom vad det är jag utstrålar till folk jag inte känner. Som idag på bussen hem,såg jag en flicka som jag såg när jag åkte ner också. När hon skulle gå av log jag mot henne och hon log tbx och vinkade! Sånt gör verkligen ens dag,hon hade lika gärna kunnat ignorera det,men istället var hon trevlig tbx. Såna människor borde det finnas fler av i vårt samhålle.

Ja,julen då! den var trevlig och mysig. Var hemma hela med bara lite folk under dagarna. Precis vad man orkade med kände jag. Lovet var efterlängtat och än har man inte hunnit slappna av helt. Och då är det ändå drygt en vecka kvar :(
Men jaja...
Har umgåtts med en del med vännerna,dock inte alla jag velat. men livet är inte över bara för att skolan börjar igen. Eller hur? :)
Men har träffat min groda en del :D
Igår stack man in och mötte palm och gick lite i affärer eftersom det är rea nu!!!
Och sen kom han in till malmö och sen åkte vi hem hit och kollade på film och myste :)
Idag då , skulle jag träffat min andra kompis,men eftersom hans lokalsinne är sådär fick grodan hänga med
som vägvisare och blev fast med oss för att göra det värsta han vet,SHOPPA!
haha, men han var duktig. Klagade inte mer än några gånger ;) hihi. Puss på dig!
Men jag hittade en hel del fina saker, bland annat en kofta som jag ska ha på nyår,som ska firas i lund och hos mitt ex. Och inte det senaste då,för det hade jag inte klarat. Utan den killen som vi faktiskt firade förra nyår med också,fast detta året är hans....flickvän med! Trevligt för mig verkligen,men jag får väl stå ut. Får min belöning efter nyår istället. Så det kan jag vänta på.

Mina vänner,jag har en önskan. Vet ni några bar filmer som går på bio så skriv dom gärna i en komentar!
Jag ska på bio mycket nästa år har jag bestämt mig för,och denna gång ska jag se dom. Annars har det alltid blivit så att det aldrig blivit av,men inte denna gången. Nu ska jag se dom jag vill och där med basta.
;)

Nu börjar filmen jag ska se! "when a man loves a woman" heter den :D
Har sätt en del bra filmer nu under julen,och jag som älskar filmer trivs som fisken i vattnet.
Puss (L)

Karin önskar

Er alla en rikigt god jul!
Hoppas ni får en mysig jul där ni får god mat,fina julklappar och tid att vila tsm med släkt och vänner.
Jag ska ner och äta efterrätt nu! sen blir det paket och sen ikväll midnattsmässa.

Puss (L)







GOD JUL ALLA SÖTNOSAR!!! :D

Vinter

Samtidigt som det röda nagelacket på mina naglar torkar sitter jag och lyssnar på härlig musik från min "karins favoriter" lista på spotify. Och webbar med sofie som är hemma hos sin kompis. Samtalet är inte direkt kring något ämne. haha. lite mer svävande som alltid när jag snackar med henne.

Dagen idag då. hmm.. suttit vid datan en hel del. och sen har vi gjort julgodis och smakat såklart. Det blev jätte gott :D Och sen skulle vi egentligen åkt till Vellingeblomman för det är en tradition vi har men eftersom det är så mycket snö ute och så halt på vägarna ville inte pappa det , så vi stack istället till mobilia och handlade lite mer julklappar. Jag har endast fyra stycken kvar att köpa till! Och 175 kr. Detta blir snålt. Men så är det när man handlar till dom sista,eller inte rikigt gjort upp en plan på hur mycket det ska kosta till varje. Får komma ihåg det till nästa år! :)
Annars har jag faktiskt spenderat en hel del tid här, snackat med mycket roligt folk. Och sen har man skrattat mycket också. För alex har äntligen lagt in dom filmerna vi gjorde igår på youtube. Skämmiga men det bjuder vi på. Som ni kommer se och såklart höra hade vi mycket kul med att spela in dessa. Och krävdes mycket för att jag inte skulle skratta ihjäl mig eftersom det var jag som filmande. hahah,men vi lyckades! Och det blev fem roliga små filmklipp. Länken till första lägger jag in här : http://www.youtube.com/watch?v=YMoHTXJgEo4
Så om ni vill får ni gärna kolla och sen skriva här vad ni tyckte!

Snön ligger fortfarande kvar och mer kommer hela tiden. Jag är lycklig och glad! För jag älskar detta väder,det är mysigt och verkligen vinter. Julen blir mycket mer verklig om det ligger snö på marken. Och det är så här det ska vara när man tänker på julen. Iaf för mig. Jag har alltid föreställt mig en jul med massa snö ute! :)
och detta året kanske den bilden kan bli uppfylld och det blir verklighet.

Dagens klädsel idag är :


Svarta jeans-Gina
Vit tröja-JC
Väst-kappahl
halsband-present
klämma-Glitter eller H&M


Här är två vinterbilder jag tog idag:




Så här mycket snö och mer finns det i malmö idag! det är otroligt. Jag har aldrig varit med om så mycket någonsin. Inte som jag kommer ihåg iaf.

Imorgon blir det stan och träffa min kompis Herr groda! Jag ska handla dom sista fyra julklapparna och sen sticker vi hem till mig och kollar film eller något. Vi får se ;)
Det ska iaf bli både roligt och mysigt.
Hoppas ni andra får en trevlig måndag!
Nu ska jag gå ner och se vad resten av familjen hittar på. Puss (L)

Lov

Ja , precis som rubriken säger har jag lov nu!!
Rikigt mysigt. Man var verkligen skoltrött nu dom här senaste veckorna. Men nu är man äntligen fri. Och det ska som sagt firas med tjejkväll. Dock blir vi inte så många , men det blir nog inte mindre mysigt för det. Vi slipper iaf blir påverkade av alkoholens biverkningar och vara med om kaos som det ofta blir när mina kompisar får i sig sprit.
Istället för middag som det var tänkt,blir det myskväll med kakor och godis och sånt mysigt.
Rikigt trevligt och förhoppningsvis blir det lite tjejsnacka också. Känns att det var ett tag sedan. Iaf med dom tjejerna, och sen har jag lite smaskiga saker att dela med mig av ;)

Igår var det ku ju, och snäll som Malin är hämtade hon mig på vägen för Tarra visste inte när hon kunde komma loss från baket hon var på. och eftersom det var snorhalt ute körde vi i max 25 km/h och fick pratat en del på den tiden. Haha. Men det känns härligt att få prata med någon som är äldre och mer erfaren än jag som 15 åring. Jag som precis börjat leva mitt liv,och inte hunnit göra så mycket misstag som jag kan lära mig ifrån.
Vilket för mig till det otroliga samtalet jag hade med Tarra i bilen hit och sen där. Kan ni tro mig när jag säger att vi satt där i en timme,i en bil och bara snackade? Tro mig,för det var vad vi gjorde.
Och det kändes otroligt befriande och mysigt. Precis som med Malin är Tarra äldre än mig och väldigt mycket mer erfaren än jag. Något jag verkligen fick veta igår kväll och som jag på något sätt klurat ut för mig själv.
Det känns också roligt att någon som hon tycker jag är så mogen för min ålder att hon anförtror mig saker som
är väldigt personliga och litar på att jag håller det för mig själv. Och klart ska jag inte svika henne,för jag tycker så pass mycket om henne och det skulle inte kännas rätt mot varken henne eller mig själv. Desutom skulle jag aldrig svika en kompis,det är inte min stil.

Nu sitter jag här och myser med tända ljus lite här och var,bloggar(som jag älskar) och lyssnar på härlig musik.
Jag har märk nu på senaste tiden att musiken gör mig lycklig,eller lyckligare kanske jag ska säga. Utan musiken är jag liksom inte hel på något konstigt sätt. Låter hel skumt,jag vet men så är det :)
Mina "gäster" kommer om 3 timmar och 20 min , exakt faktiskt. Och innan det ska man äta gott med familjen och ta det lungt. Kanske berätta lite om skolavslutningen och hur det var. eller kolla på något kul på tv/film. Sånt vi brukar göra. Jag trivs med att vara med familjen och mysa eller hitta på saker med dom. Jag förstår inte alltid hur mina kompisar kan tycka det är jobbigt och pinsamt. Pust och stön och suck när familjen nämns. Jag kan hålla med,ibland är det kanske inte så jätte kul att få reda på att man måste umgås med familjen om man bestämt träff med sina tjejkompisar eller någon kille. Men det är inte pest,trots att jag också klagar ibland slutar det ofta bättre än jag trott. Så länge det är på det hållet och inte att kvällen/stunden/dagen slutar i katastrof.
Just det, fick mitt betyg idag med! och har endast två G kvar :D jippi! vilket betyder att jag höjt mig ganska mycket denna terminen. Och nu ska jag bara fortsätta på den vägen jag är på,och inte börja tappa fart. För det är nästa termin som gäller!
Dagen till äran , så hade jag denna vackra klänning på mig :





Vad tycks ?! :D
Jag är faktiskt otroligt nöjd med hur det blev. Kände mig både vacker och fin.
Och jag älskar verkligen klänningen! Så det var ett grymt bra köp och värt dom 399 kr som den kostade.
Säga vad man vill, trots att JC är en dyr affär är kläderna väldigt bra. Jag älskar den butiken. En del av mina kläder som jag äger kommer därifrån. Och kommer nog fortsätta att handla där även när jag blir större. Förhoppningsvis har jag tjänat mer pengar då och kan shoppa lite mer än nu (A) haha.
Märkte precis att jag faktiskt inte har något mer smycke än klämman och örhängena. Vilket är ovanlig för mig,för jag använder det flitigt och gillar det. Men på något sätt passade det bra till denna att inte ha mer tillbehör.
Det gör att den får hela "uppmärksamheten" som den förtjänar. Dock tror jag att när jag ska ha denna på nyår så kommer jag smycka den med färgglada halsband/örhängen och kanske även ett armband. Tror ni det skulle bli snyggt?!

haha,ja skriver så jätte mycket på en dag gör jag inte,men när jag väl skriver blir det alltid ett ganska långt inlägg. Hoppas nu ni orkar läsa det med (A) men tänkte faktiskt göra så att jag ska skriva lite oftare nu på lovet,det är inte så lätt att skriva ofta när man är i skolan och har det att tänka på. men nu kan jag inte klaga på läxor iaf. Kanske min brist på tid,men den tiden ska jag försöka mig att ta!

Det var allt för mig just nu! :D
Trevlig helg och hoppas ni får ett mysig lov! (L)

Avslutning

Hejsan!

Nu märker man verkligen att vintern är här. Snön ligger vit på marken och det är -4 grader ute.
Kallt,men åhh så underbart! Och jag har verkligen fått upp julstämningen i mig.
Trots att jag har värsta förkylningen ser det ljust ut,och det känns som den är på väg tbx!

Imorgon är det avslutning! Och jag ska dit vad som än händer,tänker inte missa min sista julavslutning på bäcka för en förkylning.
Och jag ska förmodligen ha den svarta klänningen jag visade i ett inlägg på mig.
Och sen på kvällen ska jag försöka övertala mina päron att jag kan ha lite av mina tjejkompisar här hemma och fira avslutningen. Sen är det några andra som ska supa,men det tänker jag inte hänga med på. Hellre mysig kväll med några tjejer än stökig kväll med massa folk! och bättre för min hälsa också.

Snart ska man iväg till ku och träffa lite folk som kan pigga upp en! och få lite skratt :D
Så man väntar på att tarra smsar och säger att hon är här (A) 
Under tiden snackar med med lite vänner,lyssnar på mysig julmusik och skriver här.


Kramar :D(L)

Boktips

Tyckte det var dax för ett boktips nu igen!
Dagens bok är :


Och är den första i en serie med fem-sex böcker!
Har kommit till bok tre i denna serien och den har mig fast!
Det börjar med ett par vid en sjö som ser en död flicka inlindad i plast  och naken i sjön.
Sen vrids klockan tbx tre veckor innan mordet och man får följa dom fyra tjejerna som är huvudpersonerna i deras liv. En av dessa fyra tjejer är den mördade tjejen i sjön.
Man blir som sagt fångad direkt av denna spännande inledning. Och boken har allt,kärlek,spänning och drama.
Rekomenderar starkt denna serie! :D

Fem nya låtar som ni ska lyssna på är :

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Lindsay Lohan – I Live For The Day

Rascal Flatts – Bless The Broken Road

Whitney Houston – I Will Always Love You

Avril Lavigne – Complicated


Trevlig kväll allihopa! :D

Sjuk

Hej alla friska och sjuka som jag kanske?

Ja,min dag har inte varit så bra. Jag var i stan igår med familjen och kollade lite på lucia och sånt. Och för er som inte märkt det är det kallt ute!! Och jag frös och eftersom jag redan var förkyld så blev det värre. Så i natt fick jag jätte ont i min hals och hosta. Så det var helt enkelt att stanna hemma och vila idag. Jag tycker det är synd att jag ska bli sjuk nu,när skolan är som roligast liksom! men ska försöka dra mig till skolan imorgon och iaf vara med så länge jag orkar. Det är väldigt viktiga saker just nu,som man inte vill missa. 
Det är övning med kören imorgon för exempel,och eftersom vi bara har två träningar kvar är det inte så smart att missa dom. sen saknar jag faktiskt mina vänner,har märkt det nu denna terminen,minsta lilla dag utan dom så saknar man dom. Vet inte hur jag ska överleva sen när vi slutar nästa år. Då blir dagarna inte detsamma längre.

Imorgon är det också min brors konsert! Ska bli skit kul att lyssna på,verkligen. När han spelar här hemma går han bara på ens nerver,men konserter är alltid lika bra. Så är väldigt nyfiken på hur det blir.
och sen vet jag att han är duktig och tycker det är kul,och då är det alltid lika roligt. Så jag önskar honom lycka till! Och ska försöka att fota lite,men vet inte om man får det.


Jag har tyvärr ingen bild på hur jag ser ut idag,men det är myskläderna. Skolbyxorna och sen en blå t-shirt från vera moda tror jag. :)
Så därför får ni en bild på hur jag såg ut i torsdags på ku,hade lite kul och kombinerade mina kläder på ett litet annorlunda sätt. Så säg gärna vad ni tycker! :)


Älskar detta faktiskt :D det var kul att vara lite udda. Det speglar den jag är på insidan!


Men nu ska jag dra,och tvätta håret sen blir det kanske tv lite och sen sova.
Puss (L)

Lucia

Hejsan!

Glad lucia på er alla :D
Min dag började av att mamma väckte oss alla vid sju och så gick man ner och la sig i soffan och tittade på lucia på tv och åt pepparkakor och myste. När det var slut vid åtta hade jag skit ont i mitt huvud så tog alvedon och gick och la mig igen. Vaknade vid 10 och fixa mig och gick ner och åt fruskost. Sen har jag fixat med rummet,städat undan kläderna som låg lite överralt och skrev lite julkort! :D Min tradition att skicka ut julkort till några få personer. Så skrev till dom och sen har jag bara tagit det lite lungt.
Lyssnat på mycket musik och lagt in lite bilder på bdb.

Igår då! som ni vet så var jag på bio med två av mina killkompisar. Faktiskt var det första gången jag träffade dom och jag hade lite fjärilar i min mage. Inte så hemsk mycket med tillräckligt för att det var lite nervöst.
Men jag hade inte behövt oroa mig, så snart pappa gått så hade vi rikigt trevligt och min nervositet försvann.
Kvällen blev rikigt bra,filmen var helt underbar och riktigt gripande/spännande. Så har ni inte sätt den så se den!! Och killarna var jätte snälla och trevliga och inte minst roliga. Fick skrattat lite också denna kväll.
Så snart filmen var slut tog jag bussen hem och när jag kom hem var det tv tittande en stund och sen var det den varma sängen.

Nu ska man snart sticka hem till mormor en stund och sen vidare till stan och gå runt där en stund och sen kolla på lucia som vi gör varje år! :D
Hoppas ni andra får en mysig lucia.
Puss (L)

 Kärlek <3 se den om ni inte gjort det redan!

Andra bion

Hejsan alla glada!
Hur är det med er idag?
Det är ganska bra med mig faktiskt. Men trött är jag och förkyld. Men det är i denna tiden på året man blir det så det är bara att bita ihop och fortsätta med vardagen.
Igår var man på fest hos min bästis,det började lungt men som alltid spårar det ur någon gång under kvällen.
och denna gången var inget undantag. Iförsig var det mer än vi vanliga men ändå. Det spårar alltid ur när det är sprit inblandat i bilden. Kanske därför jag är så anti det nu,det här med dricka och bli full.. För jag har sätt hur det har påverkat mina kompisar,och inte på det bra sättet.

Idag blir det bio med pervo ett och två. hihi (A) och vi ska se 2012. Vad jag har hört så är det lite blandade åsikter,men jag ska skapa min egen innan jag bestämmer mig för hur jag tycker. Jag har sätt "Day after tomorrow" och gillar den , så jag kanske tycker likadant om denna. Jag vet inte,vi får se! Men jag skriver när jag kommer hem hur kvällen och filmen var! :D

Nu ska jag upp och fixa det sista innan jag drar in till stan. Filmen börjar halv sex och innan det måste jag iaf träffa dom. Haha. Önska mig lycka till! Puss (L)

Tomte karin



Karin som tomte! här har ni ovanför midjan
och här har ni utan huvudet :P


jag tycker iaf det är väldigt sött,hoppas ni tycker detsamma. Nu ska jag äta! Hörs (L) ha en trevlig kväll

Annorlunda dag

Hejsan!

Idag har varit en annorlunda dag för lilla mig. Istället för att gå till skolan idag kom Anki,sara och hanna och hämtade mig för att åka till Klara nya gymnasium där vi skulle vara hela dagen med en klass och kolla hur det var. Jag trivdes jätte bra och alla var super snälla mot en. Man kände sig verkligen välkommen. Tror sara och hanna tyckte likdant. Men det blir inte deras första hands val som det blir för mig!
Men slutade där vid halv två och sen var det bussen hem,duscha snabbt och sen möta sofie och anna i skolan. Sen fixade man två saker med dom och sen var det hem.
Nu har jag precis skrivit det sista på min so text och ska snart börja med spanskan.

och nu har man fixat kläder till imorgon så man slipper oroa sig för det! bild kommer senare när jag lagt in den på datan :D men det lir rött linne,svart kjol,svart kofta,tomteluva,gråa leggings och röda tjocka sockar! :D
Jätte sött verkligen. haha.

Nu ska jag plugga , annars blir det ingen ku för mig ikväll :( Puss (L)

Westlife!

Jag måste bara slänga in ett inlägg om mina idoler med. och jag vet att det finns människor där ute som inte håller med mig,jag vet. Och jag skulle uppskatta om ni inte skriver tråkiga komentarer kring detta. Tack!

Westlife! Banden/gruppen som varit med mig kring hela min uppväxt,och att träffa dom någon gång skulle vara så otroligt häftig,och otroligt. Eller att se dom live,så det ska jag försöka uppfylla om dom någon gång skulle komma till sverige eller Danmark..
Någon mer än jag som älskar deras nya album? jag knarkar det,och snart kan jag väl alla låtar på den med. Skulle inte förvåna mig alls,jag lär mig låtar väldigt snabb efter att bara hört dom några fåtal gånger.
 


Favorit låtarna än så länge är : What about now,The difference,No more heroes,Sound of a broken heart och I´ll see you again.


Dessa fem killar startade Westlife,från v : Shane,Brian,Mark,Nick och Kian
Men endast fyra av dom är kvar! Brian hoppade av 2004.

Dom kvar stående medlemarna och bilden är från skivan Home.

Dessa killar har funnits med mig i alla stunder,deras musik har tröstat mig i sorgsna stunder och gjort mig glad när jag varit nere. Eller när jag bara har velat släppa loss och ha kul,funkar deras låtar också super bra. En grupp med varierade låtar och bra budskap i sina texter. Låtar som får en att le,skratta,gråta eller bara njuta till.
och sen är dom inte helt fel att kolla på heller,med sina charmiga leénde och underbara röst fångar dom en direkt. Jag älskar denna gruppen,och hoppas att deras musik kommer följa mig länge i livet. Och att jag får chansen att se dom live någon gång iaf. Tack för att ni finns killar!

9/12

Hej alla i julstressen!

Det är exakt en vecka och en dag kvar tills skolan slutar! Och jag har faktiskt redan hunnit fixa klänning och allt. Nu ska jag bara hitta assesoarer,men det är lättare. Klänningen blev en svart på JC för 400 kr. Lägger in bild på den sen. Har även hittat eventuellt julklänning/festklänning. Som är rosa (A) och kosta 300 på Lindex.
Ska försöka hitta bilder på dessa två skönheter så ni också får se dom.
Hittade bara den rosa, tar foto på den andra senare. Här har ni den,vad tycks?:


Annars då? jo,jag är inte lika panikslagen för det här med julhandling längre. Fick handlat en hel del igår på min stadsrunda. Men ska ändå ner på fredag och fika med julia,så då kan jag fixa det sista. På fredag är det även lucia i skolan med kören, så då ska man vara där klockan 7 på morgonen. Det är ungefär när jag vaknar annars. Och jag som är så seg på morgonen,hur ska jag komma upp vid sex?! Hjälp säger jag.
Men det får fixa sig,det väntas pepparkakor,lussebullar och julmust när vi kommer,så lite uppmuntran får vi.
Och jag hoppas verkligen att dom som inte sjunger på övningarna tar i då,annars kommer det låta skit och bara bli pinsamt,för oss alla. Även vi som sjunger och anstränger oss för att lyfta resten. Men det går liksom inte att sex personer sjunger ordentligt medans resten sjunger lite tyst och försiktigt. Alla måste ta i för att det ska låta bra. Annars håller jag med körledaren,då är det bättre att vi inte gör något luciatåg.
Hur går det för er andra med julhandlingen? :) hoppas ni hittar fina saker! och inte minst,får en trevlig jul!!
Och tar det lungt och kopplar av nu på lovet,för det är vad lov är till för. Jag ska försöka att iaf ha några lugna dagar och umgås med familjen och ta hand om mig själv. Annars blir det ingen vila,och blir typ som vanliga veckor.

Imorgon blir det ingen vanlig skoldag för mig. Jag och två andra kompisar ska till Klara nya gymnasium för att vara den på en prova på dag som det heter. Det är att man är med en skoldag och ser hur det är på skolan och lite så. Man får helt enkelt prova på hur det är att vara "elev" där. Vilken är en otrolig möjlighet och som är unikt.
och som jag direkt insåg att jag skulle ta, speciellt eftersom jag fick sånt bra första intryck av skolan,och gärna vill gå där!

Här har ni nyårsklänningen och kanske också till julavslutningen nästa vecka. Vad tycker ni? :


Slänger också in dagensklädsel innan jag sticker. Måste fortsätta med min inlämnings uppgift. Jag skriver om islam och kvinnorna där. Och ämnet jag valt är deras klädsel. Väldigt intressant,men nu ska jag jämföra och det är inte lika kul kan jag säga. Önska mig lycka till!
Puss (L)



Lila tunika Gina
svart strumpbyxor H&M
svarta benvärmare present från love
rosa mysstrumpor med katter julklapp
Blått halsband Glitter 


5/12

Hejsan!

Det var ett tag sedan jag skrev,jag vet! Men tror ni klarat er utan mig faktiskt ;) Jag hoppas det iaf.
Det är helgen igen,tiden bara flyger förbi!
Om 19 dagar är det julafton och vi slutar skolan om 13 dagar :D
Jag längtar skit mycket , är verkligen skoltrött nu. Och vill bara vara ledig och skita i skolan. Göra vad jag vill om dagarna istället för att gå dit.

Igår var det idol,det var ett tag sedan jag såg så hade inte rikigt någon koll på vem det var som var kvar. Men när alla hade sjungit klart var det Erik som hade vunnit mitt hjärta! Tack och lov att han gick vidare. Men det var synd att Tove åkte ut. Men man kan inte få allt man vill. Och sen var WESTLIFE med i idol! Blev helt paff när dom kom ut på scen. Jag vet att där inte är många som gillar dom, men deras låtar har varit med mig i flera år,och dom är helt underbara att lyssna på. Dom har funnits med i jobbiga stunderna men även lyckliga stunderna jag har varit med om. Dom är mina idoler! Och jag tyckte det var så roligt att dom var där,så det var verkligen en överraskning. Sitter och lyssnar på deras nya album nu,och bara njuter! 

Dagen idag har varit lite jobbig men ändå härlig. Har tagit hand om konfirmander,tsm med josse och sara och såklart Annika och Anders,men det är liksom självklart. Så man är väldigt trött nu,sov dåligt inatt och sen upp vid halv åtta. Inte kul kan jag säga!
Men det mysigaste var när alla skit ungar hade åkt,så var det bara vi ledare kvar. När josse och sara åkt hem också så var jag med martin när han spelade piano. Det är något speciellt med piano. Det går rysningar genom min kropp när jag hör någon spela, och jag vet inte om jag vill le eller gråta. Det skapar sån unik känsla i mig,som jag älskar! Och när jag står där, glömmer jag alla bekymmer och bara lyssnar och njuter. Då är jag verkligen lycklig. Musiken gör mig lycklig,utan den skulle jag inte orka med vardagen. Det är mitt syre,det som gör att jag andas. Det och mina vänner!
Och kanske,har jag lyckats övertala min pappa att jag får börja i kyrkokören. För det skulle verkligen vara skit kul! har velat det jätte länge men inte haft tid pågrund av skolan.
Då har jag dansen och kören,vilket betyder att jag nog inte kommer vara med så mycket på ku. Men nästa termin är jag tbx som vanlig tror jag! iförsig det får vi se då.

Men nu ska jag dra och bara mysa :D
Godnatt! Puss (L)


boktips

Första december idag och första skoldagen för mig. Var hemma igår för jag mådde inte bra, men nu är jag bättre och har precis gjort klart min uppsatts till imorgon. En väldigt rolig uppgift och det känns som det kommer gå jätte bra! fick fin respons av dom som läste den, så får bara hoppas att min lärare också gillar den.

Myskväll idag som vanligt, blir polisserie maraton kväll :D haha! nej men två bra polisserier går efter varandra , så kommer sitta bänkad vid tv:en då!
Nu lyssnar jag på mysiga och fina och kärleksfulla låtar på youtube och bara myser. Dock fryser jag lite så den mysiga känslan jag kan få är inte rikigt här. Men kan lika gärna fixa mig snart , ni vet ta fram myskläderna och sätta sig tillrätta med filt och en bok. Härligt!

Har lite boktips till er mina vänner,eftersom jag har delat av mig av lite musik tyckte jag det var böckernas tur.

Så den första är Ful av Scott Westerfeld

 jag fastnade direkt för denna! en väldigt annorlunda roman. Där normala anses som fula och allt man drömde om var att bli sexton då man får genomgå en operation som gör att man bli snygg och får bo i snyggingstan. Vad kan vara dåligt med detta? vill ni veta det får ni läsa den! Finns tre stycken böcker i serien! Så om ni gillar denna har ni två till att läsa.

Den andra är Hungerspelen av Suzabbe Collins
 
Jag var först inte helt säker på om jag skulle gillade denna eller inte, men när jag väl började läsa den var jag fast. liksom många andra som hade läst den älskade jag den. Den högg tag i läsaren direkt och man ville bara ta reda på vad som hände sen. Lite info om den:
"Det är årets största tevehändelse. Spelen direktsänds,från lottningen i distriktet till sista bloddroppen på arenan och segerintervjuerna. Delgatarna förflyttas från sina områden till huvudstaden där de stylas,intervjuas,tränas
och får möjlighet att locka till sig sponsorer innan de släpps ut på arenan-24 deltagare-bara en överlever-allt direktsänds"
Detta är en grym och rå roman om att man gör allt för att få så många tittarsiffror som möjligt.
Hemsk men gripande och lämnar en inte oberörd efteråt. Del två är också ute i affärerna och heter 
Hungerspelen-fatta eld
 Har precis fått låna denna av min kompis så har inte börjat läsa på den än. Men jag ser fram emot det! Har många böcker som ligger och väntar på mig nu. Mycket läsning blir det i jul!

Nu ska jag läsa lite på den boken jag håller på med, så jag kan bli klar med den och börja på fatta eld.
Vi hörs (L) Puss


RSS 2.0