29/11-10

Hejhej!

Första advent var igår, det känns sjukt att det snart är jul! Men ändå ska det bli mysig och längtar!
Vaknade upp hemma hos älskling, och blev sen hämtad vid halv fyra vid bussen av mina föräldrar för att åka ner på stan och kolla där lite! Vacker sång, vackert med ljus överallt. Fick också två par nya skor, ett par uteskor och ett par finskor. Dom fina kan ni få se någon dag! Och sen var der adventsfika hos farmor.

Annars har mycket hänt dessa fyra dagar innan det blev måndag.
I torsdags på uställningen, var det mysigt och roligt! :) Efter den så åkte vi hem och då väntade älskling på mig här, han sov till fredag, då jag var ledig!:D Och även han. Sen åkte han hem på kvällen för på lördagen vid 12 skulle jag vara på skolan för att vara värdinna på det första öppna huset. Och det var också roligt och trevligt. Ett härligt gäng att arabeta med!
Sen stack jag hem till älsklling vid halv fyra, och sen på kvällen var vi hemma själva så då blev det mys!

Hoppas ni haft en bra helg!

24/11-10

Hejhej!

Idag vaknade jag upp till något underbart, snö! Äntligen har vintern kommit på riktigt, och till oss här i skåne!
Dagen har flytit på som vanligt, film på morgonen och skapande på eftermiddagen. Imorgon är den stora dagen, eller på kvällen, då ska allt visas upp för föräldrar och bekanta! Det ska bli kul!

Gårdagens klädsel var lite mer kvinnligt än måndagens och även dagens klädsel



Strumpbyxor
Knästrumpor
Kjol-H&M
Linne-JC
Tröja-H&M

Dagens klädsel



Mjukisbyxor
Linne-Gina
Tröja-H&M
Halsband-H&M

Hoppas ni haft en bra onsdag! 

Dagens outfit

En lite slappare variant.
Mjukisbyxor
Linne-H&M
Linne-Gina




Godnatt! :)

21/11-10

Hejhej!

Nu känner jag verkligen att jag är på väg att bli helt frisk! Vilket är rikigt skönt, trodde aldrig jag skulle bli kvitt bacillen. Men det verkar som min kropp har vunnit även denna gången!

Det var inte så många som svarade på min fråga om outfit, tyvärr. Men dom som gjorde det ville gärna ha tillbaka det! Så imorgon startar jag igen med "Dagens outfit" :)

Idag har jag fått gjort sånt jag inte orkat innan, så har städat och fixat lite på rummet, lämnat in en läxa och sen nu har jag precis tänt mina nya ljus som mamma och pappa kom hem med efter dom handlat lite växter och sånt kul! :)

Vad hittar ni på denna söndag?! :D

Kram!

20/11-10

Hejsan alla glada!

Hoppas ni har/får en underbar lördagskväll!
Själv ska jag vila, för att bli kvitt denna bacill som har bestämt sig för att göra livet surt för mig :P

Idag har jag och älskling otroliga 10 månader! :D

Det känns lite surt att vi inte kunde träffas som det var bestämt, men har jag tur kanske han dyker upp en liten stund imorgon för att hälsa på sin sjukling till flickvän!
Vi får väl se vad som händer!

Kom på att jag inte har visat två av mina tidigare köp för någon vecka sedan när jag var på stan med Ergül och Anna från klassen. Vi skulle nämligen hitta farsdags presenter, och så hittade jag detta och kunde inte stå emot utan köpte det (A)


Trosorna kommer också här från New yorker och kostade 15 kr
Klänningen kommer från Gina, rea och kostade 99 kr

Nu ska jag ta och leta upp en ny bok att läsa, har läst ut den andra under min tid som lik!
Kram

19/11

Godkväll mina vänner!

Nu är helgen här, och jag kan säga att idag ser jag åter ljuset skina på mitt liv! Jag mår mycket bättre nu :)
Vilket jag är lättad över, och min kropp. Nu kanske jag kan få i mig mat igen och inte behöva leva på fil och annat vänligt för magen. Har faktiskt ätit lite kinamat ikväll, gud vad gott det var!

Jag har en fråga till mina trogna läsare, skulle ni vilja att jag börjar med "Dagens outfit" igen?

Snälla svara
, för vill skriva/visa sånt ni vill läsa/se också!

Hoppas alla får en fin kväll!
Kram

Mina senaste köp

Hejhej!

Hoppas alla har haft en bra dag.
Jag har faktiskt varit hemma från skolan idag pårund av att jag kräkte inatt. Första gången på fyra år, jag antar att jag inte kunde klara mig längre!
Men mår bättre nu, så ska nog dra till skolan imorgon om det inte bli sämre. Måste iaf in och hämta skolmaterial och min dator!

Min gårdag var minst sagt annorlunda. När jag slutat vid elva, så tog vi bussen tsm och jag hoppade av på Värmhem för att fördriva tiden fram till två på Entre. Det slutade sklart med lite köp, och nu har jag 8 kr kvar på kontot! Tur man får sina pengar snart :)
Mina köp blev dessa:

Örhänena kommer från Glitter, 25 kr


Trosorna kommer från New Yorker, 15 kr styck


Klänningen kommer från Gina tricot, 199 kr




Sen hämta min kompis upp mig(han har körkort) Och sen lämnade vi av hans kompis, körde till min frisör och sen klippte jag mig, körde hem om och lämnade mina inköp och sen körde han mig till Svedala och älskling.
Men vi hamnade lite fel, så det var en längre resa än vad det var tänkt. Men hade kul under tiden så det spelade ingen större roll, och till slut hittade vi äntligen rätt.
Sen var jag med älskling resten av kvällen.

Kram




14/11-10

Hejhej!

En vecka sedan jag skrev, men denna veckan som har gått har bara flygit förbi!
Om fem veckor och två dagar har jag jullov, jag har även gått en termin på gymnasie och känt mina klasskompisar lika länge. Det är galet hur fort tiden går!

Som vanligt har jag spenderat min helg i älsklings sällskap. Fast det blev fredag till lördag. Dels pågrund av att det är farsdag ida och för att han skulle plugga. Så det passade ändå bra på ett sätt.

Har kikat runt på lite olika kläder/saker jag mycket gärna hade velat ha i min gaderobe! :)







Och mycket mer! Men pengarna som kommer nu ska sparas till julklappar! :)
Så kan inte slänga ut något på kläder =/
Hoppas ni haft en bra helg.
Puss

5/11-10

Tjena!

Lovets sista dag börjar lida mot sitt slut!
Mycket har hänt under veckan och tänkte göra en snabb resume!

Måndag: Idag var jag med Hanna på stan för att leta klänningar till mammas fest men även andra festligheter. Jag hittade två stycken fina! Dock ingen som fick hänga med mig hem. Men litet annat fick. Bland annat en eftrerlängtad kavaj! :D

Tisdag: Utbildningens första dag! Var på prästgården till tolv. Sen åkte vi till Malmö museeum och käkade på den restaurangen och sen gick vi på en utställning. Den var lärorik! Efter vi var klara var vi även nere och kollade på fiskarna och nattdjuren. Så söta saker där var, och mindre söta!
Tillbaka till prästgården för fika och förberedelser för maten. Sen efter vi hade ätit redovisade vi det vi gjorde på förmiddagen och fick tips.
Vid halv elva blev det hemgång för mig som inte skulle sova över. Men mycket skratt bjöd dagen på!

Onsdag: Utbildningen fortsätter. Och jag kommer tillbaka till prästgården vid åtta tiden. Där det bjöds på frukost och lite mer utbildnings snack, denna gången om lekar. Vad man ska tänka på osv. Lärorikt det med!
Sen blev det mat och städning. Och vid halv två var vi klara! Då fick man skjuts till jägersro för att ta bussen hem till älskling och tillbringa eftermiddagen/kvällen med honom! Mysigt som vanligt :D

Torsdag: Skulle varit på KU men pågrund av läxarbete och lite hemma sysslor fick jag stanna hemma. Vilket var ett bra val för min hälsas skull! Som sagt pluggade jag och strök lite. Vid tjugo i fem tog jag bussen med ett gäng kompisar från grundskolan för att käka på Entre och sen spela på laserdom. Första gången för mig, och det var roligare än jag trodde! Gick inte så jätte bra. men jag hade kul iaf :) Efter satt vi på BK och återhämtade oss med dricka. Och sen tog vi bussen hem. Väl hemma bytte jag om och sen stack jag ut med polare och snackade med honom! Det var kul, med tanke på att vi inte sett på över ett år! :)

Fredag/Idag: Har jag tagit det lungt, kollat lite på film och pluggat lite mer. Planerna skulle varit att gå på fest i Vellinge tsm med älskling. Men pågrund av min hälsa som inte rikigt är som den ska, så fick jag inte det. Reservplanen var att gå på filmkvällen hos min granne och grundskole kompis. Men det fick jag tyvärr också ställa in för mår inte rikigt bra. Därför ska jag snart fixa mig och sen blir det sängen skulle jag tro! :)

Ha en trevlig kväll!

1/11-10

Hejsan!

Lovets första dag är avklarad! Jag har varit på stan med Hanna idag! :D Letade finklänning och hittade några. Men ville tänka lite först! :) Men med mig hem följde en kavaj,två par knästrumpor och ett svart linne.
Bilder ska jag fixa så snart jag kan!

Helgen hos älskling var fantastiskt!! Helt underbart och jag hoppas vi kommer göra om det igen snart! :D
Det var trevligt att bara ha honom och att han bara var min för den kvällen. Kändes verkligen som bara han och jag existerad och som vi bodde tsm. (A) Jag är så lycklig, och hoppas detta vara länge ♥

Imorgon är det utbildning som gäller. Får se hur der går, mår inte superduper bra. Men alvedonen får följa med i väskan! Vi börjar även nio så ska df strax hoppa i säng!

Puss!

RSS 2.0