Fredagsmys

Hej på er!

Sitter här denna fredag och tänker tillbaka på veckan som gått. Har haft det väldigt bra :)
Fikat med två underbara vänner, dragit ut två jobbiga tänder, firat mormors födelsedag och det är också starten på många veckor med födesedagsfester som jag har framför mig! Det gillas starkt :)

Ikväll, vid åtta ska jag vara hos en kompis med ett gäng vänner från grundskolan och kolla film och äta massa gott! :) Perfekt avslut på denna veckan. Helgen kvar sen sätter skolan igång. Känner mig lite bättre och piggare än veckan innan lovet. Men fortfarande har jag en bit innan jag är helt frisk! :)

Kvällens klädsek blir svarta jeans och ett linne från H&M som jag inte använt än :) bild på detta ska jag försöka slänga in imorgon.

Jag vill önska er alla en mysig fredagskväll!
Puss

Allt och inget

Hej!

I mitt huvud sa jag att jag skulle ägna mer tid åt bloggen nu när jag har lov... det har väl gått sådär i praktiken men det är ändå bara tisdag idag så har några dagar kvar!

I förra veckan var det alla hjärtans dag! Ingen dag jag egentligen tycker är så seriös men det är alltid extra mysigt om man är i ett förhållande. Även om man ska visa kärlek mer än en dag på året för varandra.
Detta året var det inget speciellt för min del. Fick en liten sak av mamma och gav både henne och pappa en liten present med. Men vet andra av mina vänner som firade lite mer med sin partner. Mysigt!

Jag tänkte visa vad jag fick och min outfit för den dagen! Fick höra flera gånger att jag hade fint halsband ;)
Ni lär fatta varför när ni ser.


Inneskor-Kapphal
Jeans-Gina
Vit tröja-H&M
Hjärthalsband-Äldre alla hjärtans present från föräldrarna.

Och här är det jag fick detta året

Har inte provat det på än men säkert super fint!

Måndag igår då.. första dagen på lovet och jag var på stan med Sofie för en fika :)
Mysigt och super trevligt. Prata så jag var helt torr i halsen när jag kom hem. hahah
Men vi var också och kollade i lite affärer då jag har en kompis som fyller 18 och ska ha fest nästa vecka. Hittade en liten sak till henne men ska köpa något mer.
Köpte även en sak till mig, kallar det ödet ;) det enda paret och i min storlek..och ännu bättre, hade letat som en toka efter dom!
Så för endast 79 kr köpte jag mina första men inte sista färgglada byxor och hakade på vårtrenden!



Nu ska jag äta lunch sen blir det tandläkaren för att dra ut första tanden av två!
Puss

Happy!

Godkväll!

Ännu en helg är snart förbi! Sitter just nu på mitt rum med massa tända ljus och lyssnar på mysig musik som spelas ur datorn. Ett bra sätt att avsluta denna helg på.

Idag har det annars varit en lugn dag. Varit ute en sväng med mamma för att hitta nya skor till mig och kom hem med tre stycken! Jag som aldrig hittar annars. Två som jag hitta på rea och fick betala själv(totalt 250 kr) och ett par som mamma och pappa betala. Har bild på dom jag ska ha i vår, lite finare med andra ord! :D Och dom sitter helt perfekt och det är min storlek(35).Har väldigt små och smala fötter och df är skojakt något otroligt jobbigt för mig. Men idag hade jag tur!




Nöjd tjej! :D

Nu ska jag plugga lite, och sen blir det tv/film resten av kvällen.
Puss

Fredag

Hej alla!

Fredag idag, och min andra dag i skolan även om jag vid denna tidpunkt inte är I skolan.
Fredagar är lite dryga på det stättet, har en lektion och sen en stor håla på fyra timmar, en dubbellektion och sen idag har jag även en redovisning så slutar inte fråns fyra. Tur man bor hyfsat nära så man kan åka hem om iaf :)

Dagen idag annars ser inte ut att bjuda på så mycket. Kommer bli en lugn kväll hoppas jag på med familjen och lite mys :)


Tänkte bjuda på en outfit bild från igår! :)
De kommer tillbaka sakta men det ska bli fler nu när jag mår bättre.

Här är den iaf!


Svarta byxor- Gina
Tröja-Lindex
Halsband-Konfirmations gåva
Svart tjocktröja(ej på bild) - H&M



Ha en bra fredag så hörs vi! :D
Kram


Vänner

Hej!

Förlåt.. usel uppdatering på senaste tiden. Först var det mycket, och är forftarande mycket i skolan så har inte haft minsta lilla tid till att skriva något. Ovanpå allt detta har jag gått och blivit sjuk, har varit så dålig att det enda jag gjort har varit att sova,läsa och kolla film. Så då var det uteslutet att skriva något. Så har blivit en ofrivillig bloggpaus.
Nu idag äntligen börjar jag känna mig som en människa igen. Var hos läkaren igår och fick diagnosen bihåleinflamation, så har fått pencelin så hoppas det gör över snart!

Jag tittade in här av en annan anledning mer än att låta er veta att jag lever.
Nu dessa dagarna har jag fått veta hur mina vänner är... inget positivt.
Säger alltid att jag har dom bästa vännerna, och det har jag! super glad över allihopa.
Men när det gäller att höra av sig är det dåligt från alla håll.

Så länge det är JAG som tar upp kontakten,skickar sms, skriver på facebook är allt bra. Men så fort jag slutar händer det inget. Och jag är så fruktansvärt trött på att vara den drivande kraften, vara den personen som bryr sig om förhållandet, kvittar om det gäller vänskap eller kärlek. Förhållande bygger på ömsesidig respekt, vilja och kraft. Det är inte bara en person som ska ta på sig hela ansvaret.
Så jag önskar att mina vänner slår upp ögonen och tänker på mig en stund, skickar ett sms och frågar hur jag har det eller hur jag mår. Det tar inte så många minuter och sen kan man återgå till sitt liv. Men visa att jag är en del av det, att det inte är jag som ska ta hand om allt. Det hade varit skönt att bli uppskattad någon gång.

Nu ska jag fixa mig! Hoppas alla har en bra dag!

RSS 2.0