Kreta del 2

Hej mina vänner!
 
Gör ett försök nu att väcka upp denna bloggen till hur den var förr!
Min fina kompis Malin har åkt utanför Sveriges gränser och blir borta ett år, och har lovat henne att uppdatera om vad som händer i mitt liv. Så ska försöka för hennes skull!
 
Söndag, och hela min vecka har jag legat sjuk i lunginflammation och det är först nu som jag äntligen mår bättre!
Men vi får se om jag går i skolan imorgon eller inte. Så jag kan tyvärr inte berätta något roligt om vad jag har gjort... därför tänkte jag fortsätta att visa lite bilder från Kreta! :) Hoppas inte ni har något emot det. Och så hoppas jag att nästa gång vi hörs så har jag något kul att berätta. Jag ska också bli bättre på att använda min kamera, använder mest min mobil och har inte listat ut hur jag visar bilder från den här än.
 
Men njut! Och så hörs vi snart igen :)
 
 

Min Kreta resa 2012!

Hej!
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro! Men jag har tagit en liten paus, utan att meddela er. Jag vet att risken finns att det inte är någon som läser det jag skriver längre, men jag startade denna bloggen för att skriva av mig, från början. För tillfället är jag mer aktiv på facebook och Instagram, så vill ni följa mig där så säg till.
Men iaf, jag har haft en underbar jul och nyår o nu är det nytt år! 2013, och man ska lära sig att skriva 13 istället för 12. alltid lika svårt :P haha
 
Men eftersom jag inte har så mycket att berätta så blir det en bildbomb från min kreta resa som jag o min familj gjorde i somras :D vill tillbaka så mycket.
 
Hoppas jag får uppleva det igen :D
Ha det tills vi hörs igen. Ska bli bättre. lovar.  
 
 

RSS 2.0