Låttips

Tänkte slänga in fem nya låtar som jag tycker ni ska lyssna på :

Miley Cyrus – Butterfly Fly Away

Billy Ray Cyrus – Back To Tennessee

Miley Cyrus – The Climb

Westlife – What About Now

Europe – New Love In Town


Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag! :D
Puss (L)


Första advent

Ja idag är det första advent. Om tre söndagar är det julafton! :D
Jippi,och om två veckor är det lucia,tiden går fort.

Kvällen igår blev bättre än jag trott. Tittade på två av filmerna,och älskar den ena!
Hannah montana-the movie var superduper bra. Iförsig brukar jag gilla musikfilmer och så men denna var något speciellt. Och jag önskade direkt att det var jag. För sjunga är bland det roligaste jag vet,det och dansen.
Därför är jag ganska inne på att välja dansen nästa termin,även om det krockar med ku. Men det är sån uppvisning den terminen också,så det skulle vara synd att missa det. Desutom är dansen mitt liv,ett ställe där jag kan vara mig själv och göra det jag tycker är roligast!
Och nu när jag hittat en dans jag älskar,vill jag inte släppa den. Och sen går jag inte ensam utan Julia går med mig. En sak vi lovade varandra sista gången. Och jag tänker hålla det. Dom andra kan jag träffa ändå.

En anna sak som jag gillade med filmen är musiken! helt underbara låtar och duktiga artiser är med.
Det gör det att det är mycket roligare att kolla på filmen! :D Och jag blir mycket gladare om det är musik med. Eftersom det är så stor del av mig själv och mitt liv.

Nu är jag iaf klar för att åka till mormor på fika och träffa släkten!
Jag ser ut så här :



Röd prickig klänning
Vita strumpbyxor
pärlarmband,ring,örhängen och fjäril i håret

Hoppas ni andra får en trevlig första advent! :D

Puss (L)

Hemmakväll









Dessa tre filmer lånade vi hem idag! och ska ses :D kanske inte alla , men eftersom man inte får lämna huset för farmor är här,måste jag underhålla mig på något sätt ju!
Helst av allt hade jag velat sticka till ludde och umgås med lite folk. men icke :( jag ska ruttna här hemma!
Visst är det mysigt med filmkväll hemma,men inte när man är på fest humör. Då vill man bara göra något!
Vara  galen och fri,tsm med mina vänner.

Dagen har varit lugn,mest städat och fixat inför imorgon.
Nu ska jag ner och fixa mat. Hoppas ni andra får en bättre kväll än jag!

Puss (L)


New Moon!


Hemma från New moon nu! Och den var precis så bra som alla sagt. jag som älskat böckerna har inte blivit besviken av filmerna heller! Längtar tills den tredje kommer ut nu och sen den fjärde. Som antagligen kommer delas upp i två för att boken är så lång som den är.  
Från ha varit ett Edward fann har jag gått över till jacob nu! Jag är ledsen alla där ute,men han går helt enkelt inte att motstå. ;)
En super mysig kväll hade det varit. Vi fyra har alltid lika roligt och mysigt av någon anledning. Känns som det är bara vi som försöker träffas och sånt. Även om vi frågar fler,brukar det oftas sluta med oss fyra ändå.
Jag säger inte att det är något dåligt,för det är underbart att vara med dom! Och vi skrattar alltid som galningar. Som nu ikväll på bussen hem,så sjukt roligt vi hade det!! Love it,love you :*

Åh,nu har man fått reda på att det blir ingen ledarutbildning imorgon! så jag är fri för förslag. Dock kan jag inte göra något på kvällen =/ för jag får inte lämna huset, inte för att jag varit olydig eller något sånt,utan för att mina päron ska bort och min farmor ska passa mig och min bror. Så därför får jag inte ge mig iväg. :( Mycket tråkigt. Så ni som också är hemma imorgonkväll får ta och underhålla mig på ett eller annat sätt.

Bara en dag kvar till första advent :O gud vad tiden går fort!
Det är inte långt kvar av denna terminen,känns som den flygit förbi. Och det är först nu man vaknat upp och insett hur snabbt tiden verkligen har gått. Mycket har hänt,och mycket kommer hända. Det är jag säker på.
Tack och lov att vi har en termin kvar , för jag är inte redo att skiljas från min klass,inte nu när vi har sån bra gemenskap. Och alla kan umgås med alla. Något vi aldrig kunnat förr.
Helst hade jag aldrig velat lämna det trygga och ge mig ut i det okända, men samtidigt vill jag inte vara kvar i nuet. Jag vill fortsätta framåt och se vad som väntar på mig,vad framtiden har i beredskap för mig.

aja , nu ska jag fixa mig och sen krypa ner i min härlig och varma säng och kanske kolla lite tv eller läsa.
Vi får se vad jag hittar på,hur som helst kommer jag sluta skriva ;)
Så godnatt mina vänner (L)
Kram!

Mina favorit posters New moon :







Kärlek! <3

Bio


Kom precis hem från skolan,och dagen har varit helt okej.
Kunde varit bättre , men tänker inte gå in på varför. Vill ni veta får ni fråga,men det är inget viktigt.
Idag var det sista gången med ungdomssamtalarna och det har varit roliga och lärorika möten.
Så tycker min skola kan göra det mer,för det är nyttigt.
Sen har jag fått tbx mitt bildprov idag , och jag fick VG vilket betyder att jag har kvar det som betyg också!
Och för en tjej som knappt kan rita en ordetligt gubbe är jag stolt över mig själv.

Om en timme tar jag och några andra tjejer bussen till stan och sen vid sex blir det New moon time!
åhh,vad jag har längtat,alla som sätt den har älskat den så jag har verkligen längtat på denna dagen!

Ku igår var mysigt,men känns som vi tappat gnistan lite. Det är inte direkt så att vi göra planerade saker som vi gjorde innan,nu är det mer att man sticker dit och alla gör lite olika saker. Klart det är mysigt det också men jag skulle vilja få tbx det där vi hade innnan,den gemenskapen. Men det kommer säkert ;) kankse bara är så just nu.
Alla är lite splittrade och det kanske märks,vad vet jag. Men jag hjälpte männen att fixa nya bilder till tavlorna som hänger på lite olika ställen i församlingshemmet. Och jag gjorde ett bra jobb tycker jag. Även om jag var lite frånvarande ibland. (A) haha.

Ja,nu börjar det komma fram ljusstakar och ljusslingor lite överralt.
Mysigt tycker jag! Älskar julen,som jag skrivit innan. Det är en högtid med mycker mat,mys och paket.
Vissa tycker att paketen är viktigast,eller det kanske är mer när man är liten,men jag tycker inte det längre.
Det mysiga är högtiden i sig,den gemenskapen den lockar fram. Träffa dom man inte träffar så ofta annars,och tar igen den tiden man missat. Och sen maten! mums,älskar julmaten. Trots att det är lite likt påsk och midsommar är det ändå en helt annan känsla. Och sen som sagt den mysiga belysningen och dofterna.
Och jullåtarna,får inte glömma dom. Haha,i matsalen har dom börjat med musik,idag var det jullåtar. Även om jag gillar julen , så är det dock lite tidigt. Och lite störande när man ska sitta och äta och föra ett samtal. För det är inte så jätte långt eller,utan det hörs en del. Men det blir något roligt att klaga på,för alla stör sig på det. Till och med lärarna. Men tydligen tycker personalen att vi elever blir lugnare,var dom nu fått det ifrån.

Aja,slänger in dagens klädsel. sen ska jag ner och ta en macka och sen möta sarah på gården.
Vi hörs senare ikväll,annars skriver jag imorgon! Puss (L)




Blåa jeans H&M
blått/grönt linne Gina
svart kofta Vera moda
Halsband Kicks (tror jag)
 

26/11-09

Hej min trogna vän!

Jag blir arg,jag blir ledsen,jag blir förtvivlad över att det finns så många olyckliga människor här i världen!
En underbar blogg,men med mycket dysterhet och sorg som jag läser,gör att hjärnan börjar jobba.
Det gör ont i mitt hjärta av att någon kan må så otroligt dåligt.
Jag säger inte att dom funderar på självmord och allt detta,även om det är många som ser det som en utväg.
Utan att dom till sist börjar tvivla på deras existens,om dom verkligen är värda att leva på denna jord.
JA! säger jag,nej skriker jag!!!! Det finns så mycket otroligt fina och vackra och underbara saker att kämpa för här i livet,på jorden.
Jag må vara endast 15 år och inte alls erfaren eller utbildad inom sånt här. Men jag anser inte att man måste vara utbildad för att hjälpa någon att inse att livet är värt att leva. Att allt faktiskt händer för en orsak och att alla har lika stor rätt att leva och vara älskade.
Att alla har en gud och djävul som lever inom en tror jag på. Det gäller bara att lyssna på rätt,att följa den rätta vägen och ta dom kloka besluten. Ibland kan djävulen ha rätt,men för det mesta är det guden som gör en lycklig. Ingen mår bra av att alltid vara fin och ordentlig,ibland behöver man vara vild och följa sin önskan,följa sitt hjärta. Göra oväntade saker och ta risker. Ingen mår bra av att vara den perfekta människan,för ingen är perfekt. Men man kan lära sig att älska sig själv,att acceptera att det är den du är,du kan inte ändra dig.
Visst,idag kan man ändra utsidan men någon annan kan aldrig ändra insidan,det kan bara du själv göra.

Ingen människa kan gilla dig för den du är,fråns du börjar älska dig själv. När du insett vem du är och börjar vara dig själv,det är då din omgivning ser vem du verkligen är och kan börja älska dig på riktigt.
Jag vet hur svårt det är, men kom inte och säg att det är omöjligt,för det är en stor lögn.
Då kan man kolla på mig så får man ett levande exempel på att det går att ändra sig,till det bättre. Och att det går att börja älska sig själv,inse att man är den man är och trivas i sig själv.
Vara den tjejen som bara kommit fram ibland,och oftast när man var med någon man litade på jätte mycket,endast då vågade man visa sitt rätta jag.
Nu,är jag den jag är. Varje dag,varje timme,varje minut. Jag ändrar inte på mig för att någon inte gillar den jag är,det är deras problem, inte mitt. Jag bryr mig om dom som gillar mig för den jag är,och låter mig vara den jag vill.

Ikväll är det ku,så om 20 min ska jag sticka! egentligen skulle jag aldrig vilja sluta,men måste fixa lite saker innan jag åker.
Slänger in dagens klädsel och en låt innan jag sticker!



Blåa jeans, H&M
svart linne, JC
Rosa övertröja, JC
halsband, present från Malin

Dagens låt:
Ronan Keating – It's Only Christmas
fin jul och kärleks låt :D

Ha en fortsatt trevlig torsdag!
Puss (L)


Fick mitt efterlängtade bokpaket idag också! Och dessa två innehöll det :






Ser fram emot att få läsa dom , speciellt den sista. Ni får veta vad jag tycker under tiden jag läser den,har en känsla av att den kommer väcka mycket tankar hos mig!


Fem fina låtar

Är bara tvungen att lägga in några sjukt fina och bra låtar som jag tycker ni ska lyssna på!

The Metropole Orchestra – Utopia - Väldigt annorlunda mot deras vanliga,men jätte fin!

Justin Bieber – One Time - bra kille och bra musiK!

Ryan Cabrera – It's You - Helt jävla underbar!

Hilary Duff – Someone's Watching Over Me - Låten som får mig att tänka på adde. Skit fin!

Lady Gaga – Bad Romance - En av hennes bästa!


Hoppas ni tycker om dom lika mycket som jag! :*
Godnatt!


25/11-09

Hej min fina blogg!

Nej jag har inte glömt bort att skriva , så det kan jag inte skylla på. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Visst,vissa gånger har det funkat att jag bara satt mig och börjat skriva. Men kände att jag inte rikigt hade den insperationen jag behöver för det just då. Men nu är jag tbx :)

Lite nyheter då... hmm..
Ja,först och främst blir det bio med några av tjejerna i helgen! Och filmen blir såklart "New moon" :D
Äntligen säger jag,alla som sätt den säger att den är skit bra,så mina förväntnigar är höga.
Men jag vet att dom inte kan nå upp till hur boken är, så kommer nog inte bli så besviken på det iaf.
Det är ofta så att böckerna är bättre och mer detaljrika. Att det finns mycker mer i en bok än filmen. Och det är ju klart,det går inte att göra en hur lång film som helst och inte heller göra exakt allt det som står i boken.
För exempel, "Harry potter" Nu har ju inte jag läst bockerna längre än till fyran. Så för mig är filmerna otroligt bra,men det är ju för att jag inte har något direkt att jämföra med. För andra som läst bäckerna är den kanske inte lika bra. Fast tror ändå Harry potter når upp till förväntningarna. Den är en av dom bästa filmerna tycker jag.
Älskar verkligen dom alla :D

jaja,den andra då..
Jag,karin ska på dejt! eller ja typ,det närmaste man kan komma.
Allt började med att min killkompis bjöd mig på bio,och såklart tackade jag ja. Vem säger nej till gratis bio liksom? nej jag bara skoja (A) Och sen nu ska hans kompis också hänga med. Så det blir jag och två killar. Dock vet jag inte när detta blir av , det har vi inte bestämt. Men det ska faktiskt bli skit kul! har aldrig blivit bjuden på bio innan. Gud som det lät. Men faktiskt sant. Första gången en kille bjöd mig på något,inte godis eller så för det gör min bästa killkompis Rasmus en hel del,utan rikigt,var i somras och när jag var i stan med Mathias.
Kommer ihåg att jag blev helt löjligt glad (A) haha. Lite pinsamt nu när man tänker på det och säger det. Men jag dolde det väl och sa tack och log! som en fin dam ;) haha.
Men Sarah ska iaf fixa mig,så jag kommer se fin ut,det kan ni vara säkra på. :D
Lägger säkert in bild på hur jag ser ut när det är dax! eller jag kan faktiskt lova att jag ska göra det.

Ja,mina vänner. På söndag är det första advent,och igår var det en månad till julafton! Jag längtar redan.
Tycker jul är en så härlig och mysig högtid. En av mina favoriter :D
Nu ska man bara ut och julhandla med,och det är nästan lika kul som att få presenter tycker jag. Tycker det är så mysigt att gå runt i affärer och kollar,och när man sen hittar något känner man sig så stolt och glad. Och man ser nästan lite hemlighetsfull ut när man kommer hem. (A)
Eller när man vet att ens föräldrar är ute och handlar till en, egentligen vill amn bara kolla vad det är. Men man intalar sig att inte förstöra överraskinigen . Eller jag gör iaf det. Kommer också ihåg att man hade alltid så svårt att sova natten till julatfon. För man var så nyfiken och förväntansfull. hihi
Typ som när man fyller år,eller det var nog mer så när man var mindre,för mig var det så. Att man vaknade jätte tidigt och sen när dom andra kom in och sjöng så lossades man att man vaknar. Fast man legat där ett tag och lyssnar på viskningarna och dom smygande stegen utanför.


På söndag är det även skyltsöndag,något vi alltid brukar gå på i familjen. Men eftersom vi är hos mormor detta året blir det inget. Sticker dit på lucia istället! det är också rikigt mysigt. Var och kollade förra året,så himmla mysig var det! fast kallt,så detta året blir det att ta på sig med kläder. ;) så man inte fryser tårna av sig. haha
Lucia blir det även i skolan och detta året är jag tomte! :D yey. haha , sista året och jag går som tomte.
Ville faktiskt det så är glad,men vad ska man ha på sig :O det är nog mitt största problem. men det fixar sig säkert! man får tänka positivt.

Men nu ska jag dra,vi hörs nog inte imorgon. Eller kanske,men då blir det ett litet inlägg!
Annars ska jag plugga hela dagen och sen ku som vanligt på kvällen.
Puss (L)


min tanke....

En kille sa till mig idag "vad är ett förhållande utan sex?"
Och det är såna killar jag stör mig på!! ni som inte inser att ett förhållande är så mycket mer än just sexet,som består av så mycket mer än det!
Jag förstår att man vill ligga med någon man tycker om,det är inte så svårt att inse. Jag själv kommer säkert känna detsamma när jag blir mogen för det. Men när man inte är det låter det helt sjukt. Jag kan lätt säga att jag hellre är vän med en sån människa än vara tsm med den.
Bara för att det är några som tänker så,okej en hel del,så betyder det inte att det blir så för alla?!
fast klart,lite sanning finns det säkert i det , och om några år kanske jag tänker likdant. Men som det är nu har jag svårt att förtså det. Hur man tänker,hur man inte kan ha ett förhållande utan sex? för det är väl mer,eller är det bara som jag inbillar mig? kanske är jag som har fel och ni andra rätt,är det så?
Jag hoppas inte det , för då vet jag plötsligt inte vad jag ska tycka om världen längre.
Men jag håller med om min kompis som sa "man vill bara slå vissa killar i huvudet med ett baseballträ så dom får in lite vett :O" asså helt underbart! älskar den meningen. Och så väldigt rätt också. visa killar är verkligen idioter och bara sårar en,medans andra är underbara och älskar en för den man är.
Såklart är det dom farliga och lite spännande man väljer,men det är dom snälla och underbara som vinner i längden. Men just nu är jag lite off när det gäller kärleken , trots att jag saknar dom varma famnarna och det,så klara jag mig bra! Hur som har jag ändå inte tid för någon kille i mitt liv.

När vi ändå är inne på min upptagna tid,så är två öppet hus avklarade och två kvar. Har varit på heleneholm och där är jag intressead av samhäll-musik. Och sen var jag också på rönnen,däe jag är intresserad av omvårdnadsprogrammet. Eftersom denna lilla tjej ska bli sjuksköterska i framtiden :D
Japp,jag hoppas nu bara inte jag ändrar mig. men inte så troligt,har vetat vad jag velat bli i snart 10 år så!
Cyber och Klaras tur är det att besöka på lördag iaf! Sen blir det bara att bygga upp mina betyg och hålla kvar dom jag har så jag kommer in på linjerna också! eller ja,mitt första hands val,vilket jag inte rikigt vet just nu (A)
Men det kommer hoppas jag.

Okej , det blev ett litet inlägg idag! och inte direkt om en person som jag lovade,men jag är iaf igång med det. så det kommer :)
Hoppas alla har haft en fin dag
kramar(L)

Linnea

Hej helgen och bloggen!

Idag är det fredagen den 13! oturs dagen för dom flesta men lyckodagen för några stycken faktiskt.
Det är konstigt hur olika man kan uppfatta och tro om en sak,som just fredagen den 13.
Jag har alltid fått höra att det är oturs dagen,i filmer är det alltid det iaf,och sen nu får jag höra att för vissa är det en lyckodag. Jaha! och hur vet man vilken man själv tillhör då ? haha
Aja,vi lämnar otursdagen/lyckodagen och går vidare till det jag skulle skriva om idag!
För ganska länge sedan fick jag en önskan om att jag skulle skriva lite mer om mina närmaste vänner och dom jag känt längst. Så jag tänkte börja skriva om en person idag och sen kommer mina kommande inlägg handla om resten. Så alla får ett inlägg var ;) haha. rättvist va? tycker det.
Idag tänkte jag skriva om Linnea,min älskade flicka.

Linnea Bergqvist

linnea, tjejen som jag älskar så jävla mycket
för att hon är så vacker,självsäker,stark,snäll och helt gudomlig
Denna lilla tjej har jag känt så länge jag kan minnas
det är en slump att vi blev kompis
Vår historia är att hennes mammas syster bodde granne med mig,och har gjort det sen jag var liten så när linnea var där så var vi ute och lekte på gården. Och sen var vi med om många fester tsm. Men man kan väl säga att den äkta vänskapen uppstod för två år sedan kanske. För det var då vi började träffas även utanför dessa träffar och det var äkta vänskap direkt! Asså utan denna lilla tjej hade jag varit.. ja jag vet inte,inte levande iaf.
När jag är med henne är det som tiden står stilla,och jag är i min dröm värld! med världens finaste varelse i hela universium. med henne är jag lyckligast,med henne kan man alltid vara sig själv,med henne känner jag mig alltid älskad no matther what. Med denna tjej kan jag prata med i timmar utan att det blir tråkigt,med denna tjej kan man träffas och allt man gör är myser och tittar på film.
Jag och linne har så många underbara minnen tsm och det blir bara fler och fler
Får jag välja,så är detta en av dom vänner jag aldrig kommer släppa iväg! Hon ska stå brevid mig när jag gifter mig,hon ska vara min närmaste väninna och hon ska bli mina barns gudmor.
Denna tjej är som en pojkvän fast i tjejversion. Helt enkelt. Hon är en underbara tjej som jag älskar något sinnessjukt. Och lätt hade blivit tsm med henne om det skulle varit så!
jag kommer vara fett avunsjuk på killen som får henne,men jag hoppas verkligen hon föralltid kommer vara min vän. För en tjej som henne finns det inte många av,df ska man hålla fast i dom när man blivit vän med dom en gång,och det är vad jag tänker göra.
Om jag får frågan vem som är min idol,är mitt svar inte någon kändis utan linnea,utan tvekan.
Det är henne jag ser upp till,inte så att jag vill bli som henne och leker henne. Utan jag är så sjukt imponerad av denna tjejen,och jag beundrar henne så otroligt mycket.

Ett minne som jag aldrig kommer glömma,eller där är flera. Men iaf
det var när jag var hos henne i lomma(där hon bor) i slutet på sommaren tror jag.
Skitsamma,vi gav oss iaf iväg på en lång promenad,och gick omslingrade som ett par och snackade skit om exakt allt. Vi snackade om allt vi kunde komma på. Det är ännu en härlig sak med henne,vad man än säger och tänker kan man säga det till henne,för hon lyssnar och pratar med en om det. Och verkligen visar att hon bryr sig och finns. Men för att komma tbx till denna dag då,vi stannade vid havet och gick på stenar och satt och snackade vid en fyr tror jag det var. Och tog lite bilder. Bilder jag ska lägga upp med :D tänkte göra det från lite olika stunder vi har tsm :)



Linnea , en dag när vi var och såg bio tsm! kommer fortfarande ihåg vilken det var, "sex and the city" och vi skrattade så vi inte fick luft när hon bajsade på sig. XD och vi skrattade mest i hela salongen,men du skämdes inte över det! sjukt underbar dag <3



En sak jag aldrig glömmer,som ingen annan människa någonsin gjort för mig. Är att när erik dumpade mig,kom denna tjejen ända från lomma för att trösta mig och vara hos mig.
Detta är taget någon dag senare,när vi hade varit på stan och var hemma hos mig för att vi skulle kolla på film och jag skulle tröstäta godis! naw,helt gulligt var det nu när man tänker efter. <3



Dagen när vi var på stranden :) promenaden dit var helt otrolig,och väldigt mysig. Kom ihåg att du delade med dig av en hemlighet,och på något sätt blev jag inte förvånad. Det var liksom du,dig skulle jag alltid älska.<3
En av dom mysigaste dagarna,och början på vår långa äkta vänskap!



Kommer ihåg att detta var en kall vinterdag och det var is ute. Vi hade en hel del skoj när vi gled omkring och höll om varandra för att inte trilla,samtidigt som vi skrattade så mycket. Dagarna med dig är alltid roliga,man skrattar alltid! PÅ bilden är vi i ett provrum,ett av många ställen där vi alltid skaffar minnen. Att man kan ha så kul i ett provrum liksom,men med dig går det. Älskar denna bilden,den utstrålar kärlek<3



haha,ja detta är på pappas 50 års fest! ännu en fest vi har tsm ;D
Och jag minns denna bilden som det var igår. Du stod vi datan och kollade,och jag la mina armar om dig, och på något sätt tappade du balansen så vi trillade bakåt och eftersom jag stod bakom dig var det jag som tog smällen i dörren på gadroben,och du blev helt orolig men jag bara skrattade! Denna dagen var också väldigt mysig,som alltid med dig <3



Mias 50 års fest! När vi var på prästgården. :) 
Och jag älskar denna bilden på dig,den är så vacker-precis som du!
Denna dagen var iaf minst lika rolig som annars,som sagt,finns inga tråkiga stunder med dig. Men detta var innan vi var så rikigt tajta,tror jag iaf. 



Ännu en av våra dagar på stan! detta var i sommras,och du fick i uppdrag att hitta fina saker till mig. Med andra ord "klä på mig" och bestämma vad jag skulle prova. det roliga här är att visa av dom sakerna hon valde ut,finns faktiskt i min gaderob nu! och det bevisar på hur bra denna tjej känner mig. Och vet vad jag passar i!
bland annat, kjolen,och sen en rosa tröja,vita byxor :)


Linnea gumman på hennes konfirmation och med dom örhängena hon fick av mig ;D
Vet att jag var super nervös denna dagen,just för att det var min tur nästa dag. Och jag var så nervös inför det.
Även den dagen delade jag med dig,och utan dig hade det inte varit med alla mina älskade! för där tillhör du!
Du är den underbaraste änglen,din finaste flickan och mest älskade systern <3 


sista bilden nu,och den senaste gången. Klart har vi träffats ännu mer,men har inte tagit bilder vid alla tillfällen.



Hahahha! ja detta var då min fina flicka på maskeraden för en vecka sedan. Hon skulle föreställa strypt tjej. Från en bok hon läst. där mördaren ströp dom med deras egna strumbbyxor. XD vet inte vad denna tjej får alla sina ideér från,men coolt var det. Och skrämmande med. Hon skrämde mig när hon först kom,för såg bara hennes ögon. skit läskigt. :O


Dock ett fint minne som jag inte har bilder till,iaf inte som jag hittar. Var förra sommaren tror jag. När hon,jag och kasper var på bio! och sen efter det stack vi hem till honom och badade och spelade sån krocket.
Men vi skulle se "handkock" som det var 15 års gräns,så kasper och linnea gick fram för dom såg älst ut(längst)
Och när dom sa att dom inte hade lägg,så skulle dom säga sina personnumer. För kasper gick det bra,men när det var linneas tur säger hon "93.....kasper vad är mitt personumer?" hahaha. asså jag skrattade skit mycket.
Väldigt gulligt gumman,men vi kom in ändå! :) trots att man med en gång märkte att vi inte alls var 15.
När vi kom hem till kasper hade jag och linnea vattengympa i poolen. ;) Och sen när vi spelade krocket på kvällen,hade vi väldigt kul. Tror jag eller linnea förlorade. men så otroligt roligt var det!!! :)

Jag älskar dig gumman,så jävla mycket!<3
Hoppas du uppskattar detta inlägget. och får mer än ett skratt,för det fick jag när jag skrev det!
Puss på kinden (L)

Till Adde


"Livet har sina motgångar men för det mesta är det underbart att leva"

Innan jag börjar på den texten jag tänkte skriva idag vill jag bara säga att jag fick en önskan,och den ska jag skriva i nästa inlägg.Mer om det då!

Livet går upp,livet går ner
Utan dig vid min sida står tiden stilla
Man säger att det blir bättre,alla säger att jag ska kämpa
Hur ska jag orka när det känns som någon tagit mitt hjärta fån min kropp och kastat bort det
Hur ska jag orka att kämpa när allt känns meningslöst?
Jag vet inte när det var du kom in i mitt liv,men jag vet att jag var elva och du nitton
När man tänker efter är det otroligt att vi ens började prata,att du ens funderade på det
Att du som nittonåring ens tittade åt mitt håll,eller inte tittade..
Att du la märke till mig,av alla i landet var det mig du valde
och idag är jag så glad för det,att jag fick dig som vän
Inget stod emot vår vänskap,vår vänskap är unik
ingen kommer någonsin bli så bra som du
kommer aldrig älska någon på samma sätt som jag älskar dig
ingen kommer förstå mig som du gjorde
När du flyttade till USA lovade vi varandra att inte tappa kontakten
och det gjorde vi inte,några sms i månaden fick jag
där du berättade vad som hände och undrade hur jag hade det hemma
när du skaffade flickvän och sen fick reda på att hon var gravid
berättade du det för mig
Också när din flickvän flyttade hem till dig i Stockholm pratade du med mig om det
När din dotter föddes smsa du mig och sa hur lycklig du var
När jag hade det svårt var det dig jag smsa
När jag behövde stöd och tröst fanns du alltid där
När du försvann,fyra år senare
känns det som du tog en del av mig med dig
och jag kan inte leva utan den
utan dig
utan dina underbara ord
utan att du finns där brevid mig och stöttar mig
önskar du kom tbx
önskar jag fick se dig le
önskar jag fick känna dina armar krama om mig
önskar jag fick höra dig skratta
eller bara att se dig komma gående emot mig
fast jag vet att det är omöjligt
är det vad jag önskar mest
mitt liv är inte helt utan dig brevid mig
mitt liv har ingen mening om du inte finns där
låten jag alltid kommer koppla till dig
låten som får mig att gråta av sorg och längtan efter dig
men också av lycka
lycka för att jag känt dig i fyra år
fyra underbara år
dom fyra lyckligaste åren
i mitt liv
tårarna som runnit för dig
dagarna av sorg och saknad
tårarna som kommer fortsätta att rinna för dig
men också léendet jag får när jag tänker på dig
tänker på det vi hade
den vänskapen
den finaste någonsin
Adde,bästa vän
killen som aldrig kommer lämna mitt hjärta
min kropp
min själ
fråns jag dör,för då
dör saknaden och minnet efter dig
med mig
Adde,bästa vän
ÄLSKAR DIG
kommer aldrig glömma smeknamnet du gav mig
det finaste jag fått
det som alltid kommer eka i mitt huvud
sötkvisst....

Låten som tillängnas dig, Andreas,kille som hjälpte mig att blir den jag är idag
killen som alltid kommer vara bättre än alla andra killar
killen jag aldrig kommer glömma
aldrig kommer sluta älska

http://www.youtube.com/watch?v=68XHaz98CeU - No way out.
Lyssna och njut.
Adde,jag älskar dig med hela mitt hjärta,hela min kropp!





;)


Välkommen sköna helg,säger jag. Äntligen helg igen efter en jobbig men spännande skolvecka.
Var inte så hemsk att komma tbx till skolan som jag trott,och jag blev förvånad över hur mycket jag saknat alla!
Det är nu det gäller,dessa ynka sex veckor har man på sig att höja sina betyg,och visa lärarna att man förtjänar det där VG:et eller MVG:et. känns sjukt,om två månader ska vi välja vår framtid. Men jag har ändå ett försprång,jag och alla dom som vet vad vi vill bli,tänk dom som inte har en susning vad dom ska välja. Tänk bara vilken spress dom måste ha på sig,inte bara höja sina betyg utan också välja vilken linje dom vill gå!

Aja,det är helg och skolan börjar inte igen fråns på måndag och därför ska jag inte skriva något om det.
Har ju fått bilderna av malin,fick dom i tisdags och gud vad fina! inte blev man besviken här nej.
Bilderna får mig att se så vacker ut,och på visa känner jag inte ens igen mig själv. Tänk att det är jag på dom bilderna,tänk att det är jag som gör dom poserna och tänk att det är mig malin fota! allt är så overkligt.
Men jag är sjukt lycklig,framför kameran är min plats,och det har jag inset nu. Tufft bara att det är sån jobbigt branch,och ge mig in i den tror jag inte jag vill. Visst,styrkan finns där,men inte längden. Än så länge får jag stå framför mina vänners kamera och göra det jag älskar.
Men en chans har jag att bli fotad i en studio,av en rikigt fotograf! så det hoppas jag verkligen blir av.
Tänkte lägga in mina topp tre favoriter! :D Och då är dom fixade av malin. Finns i orginal såklart men då blir det en väldigt massa bilder. Så håller mig till dom tre idag. Sen kanske jag slänger in fler någon annan dag.







Där är tre av dom,som jag sa innan alla är fixade. Dock bara färgerna och lite sånt. Så det är jag på alla ställen. ingen inklippt ;)
Nu ska man snart sticka iväg och handla till ikväll då det blir maskerad hos mig. Och jag ska vara playboybunny,får se hur detta ska gå! men kul ska det bli. Och det är bara tjejer tilllåtna,något inte killarna var så glad för. Men dom får stå ut! ;)
Så vi hörs.
Hoppas ni gillar bilderna,jag hade väldigt rolig undertiden iaf.
Puss (L)


Tbx till skolan...

Hallå mina vänner!

jag vet att jag inte är rikigt så bra längre på att blogga,men läxorna tar upp mycket av min vakna tid.
Men ska försöka slänga in lite fler iaf! :)
Idag har skolan börjat igen efter ett underbart lov med mycket nya händelser. Och nya möten. Eftersom skolan har börjat betyder det också att dansen har kommit igång,och det kändes underbart att vara tbx efter en veckas lov,man var redo att jobba igen.
Och idag var det verkligen sjukt roligt,men jobbigaste lektionen med. Men inget ont kommer ensam som man säger(tror jag iaf :$) även om man inte gör det gör jag det.

Hörde av min kompis att hon tyckte min val av meningar och ord var väldigt annorlunda. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang men tror jag gör det. Ja att jag varit annorlunda har jag alltid vetat,och jag trivs med den jag är. Vill verkligen inte vara en i mängden,någon som bara smälter in i bakgrunden. Och det hoppas jag min kompisar har fattat,annars vet ni det nu. Nej,att vara den udda är dubbelt så rolig än vara som alla andra.
Att gå min egen väg har jag alltid gjort,något som kanske inte alla kan förstå. Men så länge ingen stoppar mig låter jag dom tycka vad dom vill. Det gäller alla!
Sen hjälper det också att vara framåt och utåt för då får man fler vänner. Och det kan aldrig ha för många enligt min mening. Mitt liv bygger på mina vänner,dom är verkligen allt. Som jag många gånger innan har skrivit.
Som idag,där är en tjej på min dans,visst vi har snackat lite och så. Men så idag började vi snacka mer,bytte nummer och msn/bdb och hade det väldigt trevlig! och det är en stor förändring om man jämför med mitt liv för bara ett år sedan. Då vågade jag aldrig ta första steget,i vare sig ett förhållande eller en vänskaps relation.
Men nu har allt det ändrats,och jag tror mina klasskompisar/skolkamrater har märkt det med. För idag är jag vän med folk jag aldrig trott jag skulle bli vän med för ett år sedan. Vi var helt enkelt inte på samma plan. Men något ändrades med mig över sommaren. Och plötsligt var jag accepterad som den jag var. Och dom jag aldrig trodde jag skulle bli vän med började jag snacka med och utvecklade en relation med som man kan kallar vänskap. För nu var jag en helt annan karin,en karin med hemligheter! Men med mystiska som man var nyfiken på och ville ta reda på. Och detta året har mitt liv bara flytit på,har aldrig trivts så mycket i mig själv som jag gör nu,eller med mina kompisar. Nu känner jag mig inte beroende att följa en viss person/Personer utan går min egen lilla väg,vart den leder vet jag inte,men nyfiken är jag!

Idag kom min efterlängtade bok! Och i rättan tid,boken jag läste innan tog slut igårkväll. Så ikväll ska jag sjunka ner i sängen och bara njuta. :) Och min uppsatts i no är klar,och imorgon blir det stan. Antagligen själv. Men det är mysigt det med! ska fixa lite saker till maskeraden,mina vänner, karin ska bli playboybunny! haha,har fått lite tips och vet lite vad jag ska köpa,så kommer bli så sexig! ;) kommer klart lägga ut bilder,ska inte göra er besvikna. och sen imorgon får jag bilderna från lördagens fotografering och jag är så förväntansfull :)

Nu ska jag dock lämna er,och krypa ner i min sköna säng och läsa min bok!
Godnatt(L)
Puss

 Min månadsbok denna gången! <3


RSS 2.0