Modell intresset är stort

Hejsan mina fina läsare!

Tack för alla fina komentarer/svar! Uppskattas,och trevligt att veta att det iaf är någon där ute som läser min lilla blogg :) Bara för att jag inte är en av dom stora och tjänar pengar på min blogg och bla bla bla så betyder det inte att jag inte har något att säga ;) tänk på det!
Fast,visst måste det vara rolig att t.ex vara Kenza som är så känd! Läser själv hennes blogg och den är verkligen bra! :) Mycket insperation är det,och hon verkar vara så jordnära ändå. Härligt med någon som inte bara flyger iväg i denna kändisskap som blogg har skapat.
Nu dom här två dagarna har jag även hittat flera nya bloggar som jag börjat följa. Och alla har sin egen charm,men extra rolig tycker jag det är när dom fotar! Allt från människor/vänner till växter och havet.
Men eftersom jag är så intresserad av modeller,tycker jag om bilderna på människor. Och det ger mig alltid ideér till mina egna "plåtningar" :) 
Tänkte lägga upp lite av mina favorit bilder från den enda "riktiga" fotograferingen jag har gjort. Också det som började mitt intresse för att stå framför kameran. Säg gärna vad ni tycker! kritik uppskattas alltid :)
Modell: Jag
Fotograf: My












Fyra av mina favoriter! Har egentligen två till jag skulle vilja visa,men det kan jag spara till en annan gång.
Som sagt,detta var nog det som började få mig intresserad av att stå framför kameran istället för bakom. Och sen att jag fick så mycket fin kritik och beröm hjälpte också! Nästa vecka,kommer min älskade Ida hit från göteborg,och hon har sin kamera med sig! så då blir det mycket foton också :D Längtar skit mycket. Och såklart kommer det in någon inlägg med säkert någon bild! så ni får vänta en vecka tills ni får se lite mer modellaktiga bilder på mig. Hoppas ni klara er.

Tack till ni som har ställt frågor! Men kom gärna med fler,det är öppet ett tag till.
Tänkte besvara lite ikväll.

1. Vem är din bästa vän?
svar: hmm.. svårt detta. haha. nej men många av mina vänner är mina bästa vänner. Men om jag måste välja någon så skulle jag säga Sara,palm,sofie och Alexandra! Men som sagt,ni andra är också mina bästa vänner. så den frågan är egentligen väldigt svår att svara på.
2. Är du nöjd med ditt useende?
svar: ja det är jag faktiskt. Jag kan säga att jag är en av dem i världen som inte klagar på vad jag har fått och är nöjd med den jag är och mitt utseende. Visst finns det saker man kanske stör sig på,som mina små fötter :$ men jag har helt enkelt lärt mig att leva med det,och jag har ju ett tag till på mig att få dom större ;) haha
3.Vad tycker du mest om - vintern eller sommaren?
svar: Det var faktiskt en lite knepig fråga,inte själva innebörden men just för att jag gillar båda årstiderna.
Vinter,för att det är så mysigt att krypa upp i soffan med filt och te. Och för att vara ute och promenera och sen när man kommer hem är man helt röd om kinderna. Eller sitta i sitt rum med myslamporna/levande ljus tända 
och som jag,skriva blogg,läsa blogg eller bara sitta. Kanske läsa en bra bok och bara koppla av!
Sommaren,åh det säger nästan sig själv! sol,värme och bad. Att vara ledig från skolan,slippa pressen och läxorna, att bara koppla av. att bara umgås med kompisar och ha kul! :D

Svarar på fler frågor en annan dag! nu har jag vilat långe nog,ska ta tag i spanskan nu,fast först kolla på rapport. ses mina vänner (L) 

Kommentarer
Postat av: linnea bergqvist

Bilden högst upp är vacker vacker vacker!<3 srry om jau läser dåligt men jau e så jävla förvirrad och glömmer alltid bort blogg namn osv men ska skärpa maj:D<33

2009-10-14 @ 21:33:22
URL: http://artikeln.blogg.se/
Postat av: miila! :)

jaysis! första bilden är SJUKT fin ;)

du och jag måste träffas! puss :*<3

2009-10-16 @ 14:25:44
URL: http://risochlinser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0