29/10

Hejsan Svejsan!

Hoppas alla har haft en bra vecka!
Det har iaf min varit, och nu har jag LOV! :D skit skönt och jag ska verkligen ta det lungt. Men ändå igöra lite saker!

Imorgon 8.45 ska jag på handledarkurs med pappa och det varar i tre timmar. Drygt, men vad kan man göra. Annars får jag inte börja övningsköra, och det vill jag ju. Jag varnar även folk som bor nära mig att hålla sig inne, för man vet aldrig :P
Sen efter den är slut ska jag hem och packa och sen ska jag hem till älskling! På kvällen har vi huset för oss själva så det blir mycket mys och laga mat tsm!:D hihi!

Ha en bra helg mina sönosar! :*
Puss


26/10

Hej alla fina!

Helgen som gick har varit helt underbar! Självklart var jag med älskling, och denna gången hade jag honom hela helgen och inte bara lördag till söndag. Vilket var mycket mysigare enligt min mening.
I lördags kväll var vi hos min klasskompis i Vellinge och käkade ute med henne och hennes pojkvän.
Mycket trevligt och många skratt bjöd kvällen på :) Så det lär vi nog göra om.

Annars har det inte hänt så mycket. Slutade redan 10 i tio idag så stack hem då och pluggade! Och snart ska jag ut på promenad med kompis i detta underbara höstväder.

Har även lyckats fota lite i helgen och idag! :D så bilderna kommer nu, några av dom!






Jag innan vi drog till Velllinge! kvällens klädsel bestod av kjol från Monki och tröja från H&M.


♥♥


Älskling ♥


Morgonen efter! :)


Har även fått lite nya smycken av en kompis! men bilder på det kommer senare i veckan! :)
Puss


Nio månader

Hejsan!

Idag var första dagen i skolan på denna veckan för mig! Och det känns skönt att vara tillbaka, och man har verkligen känt sig saknad med alla sms av klasskompisar som har dykt upp under dessa två dagar! :)
Men det känns skönt att vara tillbaka på banan igen.

Idag har även jag och älskling nio månader! Tre månader kvar tills detta har varit det bästa året i mitt liv :D
Så han väntade utanför skolan på mig när jag slutade! Sötnos :D
och sen åkte han hem vid nio tiden.

Jag älskar denna killen, så grymt mycket! Kärleken blir bara större och större. Och jag är lika kär nu, om inte mer som när jag först blev tsm med honom. Jag lever för hans kyssar och pussar, jag känner mig trygg när jag ligger i hans armar, och att vakna med honom på morgonen är som en dröm som kommit till verklighet.
Liter bilder under dessa månader


Sex månaders dagen! Tänk att det var bara tre månader sedan! Tiden går snabbt ♥



Mitt och brors födelsedags kalas!


Någon gång i Mars! ♥


I april! ♥

Nya bilder dyker upp snart!
Jag älskar dig sötnos

Godnatt!

En dålig dag =/

Hejsan!

Denna tisdagen har utvecklats till en dålig dag. Jag var nämligen hemma från skolan igår och idag var jag fast besluten om ett gå eftersom vi bara hade kort dag och för att jag skulle få träffa älskling som vanligt. Men det satte mamma stopp för när mitt enda argument var föregående anledning. Men sen kom hon på en lösning som jag gick med på, att jag fick träffa honom, men han fick kommma hit. Men nu kan han inte det, så allt känns helt meningslöst... Antar att sånt är livet.... Men blir ändå ledsen, såg fram emot att träffa honom.

Nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra idag. Kanske kan ägna er, och min blogg lite mera tid!
Men just nu måste jag fixa någon form av frukost, även om jag inte alls är sugen på något =/

Kram, hörs senare mina vänner!


15/10

Hejsan!

Äntligen är det helg igen efter en veckas skola!
Idag har jag haft min andra fototagning, som jag kanske skrev skulle jag haft en i måndags också men då mådde jag tyvärr inte så bra så det blev inget. Men idag mådde jag bra och jag hade skit kul!
Jag fick även lite hjälp av en äkta modell, som kände fotografen. Så mycket tips där, och det var bra.

Nu i helgen blir det mycket mys! Imorgon på dagen ska jag in till stan med pojken min för han ska handla nya skor!
Och sen på kvällen kommer folk hit på myskväll och såklart sover älskling över tills på söndag. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer då, mys med honom skulle jag tro. Kanske ta en promenad eller något ;)

Jag har även lyckats få lite nya saker för inte så mycket. Har köpt tre nya trosor som var på tre. 30 kr styck. Och sen idag fick jag ett par byxor av min killkompis! :D skit najs.

Men nu ska jag mysa och skriva lite på min text!
Pusspuss


11/10

Hej!

Bästa helgen på länge hade jag!
Den började med att min tjejkompis ställde upp som fotograf och fotade mig i fredags när jag hade slutat!
Det var underbart roligt, och bilderna blev helt fantastiska! Ni kommer få se några av dem i detta inlägg.
Sen lördagen var jag hemma och gjorde lite sysslor, bland annat pluggade matte. Jippi! hahah. Vid fyra sen stack jag hem till älskling. Kvällen spenderade jag med honom, hans lillebror, hans syster och hennes pojkvän. Det blev god mat,mycket skratt,spelande av spel, promenader m.m. Med andra ord en väldigt mysig lördagskväll som slutade någon gång vid midnatt och sen blev det film och mys i mitt och älsklings rum. Söndagen varade fram till fem för sen ville pappa ha hem mig. Men det var en helg jag sent kommer glömma!
Bilderna jag lovade er








Fler bilder kommer i ett senare inlägg!
Nu ska jag sova. Godnatt :*

7/10

Hej!

Efter en önskan om att jag skulle skriva här så tar jag mig själv i kragen och ska försöka skriva ner något!

Helgen spenderade jag i svedala hos pojken min! :) lördagen bjöd på ett äventyr tsm med honom och en killkompis. Vi kom därför inte hem fråns klockan var halv tolv. Men rikigt mysigt var det måste jag säga.
Och verkligen något jag vill och önskas att det görs igen :D
I söndags klockan sex var jag med hans mamma hos hennes syster och fixade naglarna. Blev rikigt nöjd faktiskt :D bild kommer senare.

Idag har jag fikat med hjärtat efter skolan! riktigt mysigt :) länge sedan man träffa henne!

Snart ska jag hoppa i säng, trött och lite ont i huvudet mitt :(

Puss

Ett oväntat möte- Del tre

Hennes tankar kommer tillbaka till klassrummet och hon lyssnar när Maria berättar vad som ska hända idag. ”Idag tänkte jag att vi skulle testa en ny sak” hon gör en paus och kollar ut över eleverna.
”Det är såhär att min brorson är i Stockholm över dagen och han har erbjudit sig att stå modell för er” hon kollar förväntansfullt på dem med glittrande ögon. Ebba kollar tillbaka på henne med chockad min, och är säker på att dem andra gör likadant. Men hon är den första som samlar sig och säger med ett lätt leende ”Men det blir jättekul, kan vi få träffa denna man?”
Maria kollar tacksamt på henne och går bort för att släppa in deras gäst. In genom dörren kommer en man med maskulin kropp som syns genom den vita tröjan som smeker hans bringa. Han ser ut att vara runt tjugo och hon hör sig själv dra efter andan när han går fram till tavlan bredvid Maria. Hon hör också att hon inte är den enda som reagerar så på deras gäst. Hon skrattar tyst för sig själv och riktar sen sin blick framåt och mot denna ljuvliga man.
”Hej, mitt namn är Roberto och jag är tjugo år” börjar han att säga ”Jag jobbar som polis och tack vare ett jobb här uppe kunde jag ställa upp på detta som min faster bad mig om för länge sedan” Han blinkar mot Maria som skrattar. ”Annars bor jag i Malmö, en väldigt mysiga stad, och den enda som delar min lägenhet med mig är min hund, Lina. Några frågor?”
Ebba känner sig djärv och räcker upp handen för att ställa en fråga dem alla undrar.
”Och hur är det med relationsstatusen?” Roberto skrattar och svarar ”Jag är singel.”  Varpå alla flickorna kollar menande på varandra och ler. Maria får åter tillbaka ordningen och säger till Roberto att ta av allt utom byxorna, till flickornas besvikelse.  Han ställer sig framme vid fönstret där en fåtölj står. ”Blir ljuset bra här?” frågar han Maria som nickar mot honom och kollar på Ebba och dem andra.
”Varsågoda att börja, och jag vill att ni visar mig resultatet vid lektionens slut” Säger hon och ger dem alla en menande blick.


RSS 2.0